Digitalna Akademija za djecu naših zaposlenika

September 2023

Digitalna Akademija za djecu naših zaposlenika

Osim što smo predani dostizanju izvrsnih rezultata u području naše industrije, u Končar D&ST-u se trudimo omogućiti što bolje iskustvo u radu za naše zaposlenike.  

Prepoznajemo da su obitelji naših zaposlenika vrlo važan dio njihova uspjeha pa zbog toga ponosno predstavljamo Digitalnu Akademiju za djecu naših zaposlenika!

Kroz posjet djece naših zaposlenika našem profesionalnom svijetu, trudimo se povezati radni i obiteljski dio života naših radnika, njegujući dublju povezanost i međusobno razumijevanje.

Cilj Digitalne Akademije u Končar D&ST-u, koja je organizirana u suradnji s Visokim učilištem Algebra i prilagođena za osnovnoškolsku djecu, bio je predstaviti djeci čuda tehnologije, kreativnosti i rješavanja problema.

Krajem kolovoza, ugostili smo 51 dijete pruživši im priliku da provedu dio svojih školskih praznika istražujući zanimljiv i interaktivan program za unaprjeđenje svojih digitalnih kompetencija, a ujedno i da upoznaju mjesto rada svojih roditelja, istraže fascinantnu tvornicu transformatora i uživaju u druženju, timskom radu, igrama i kreativnim radionicama.

Kroz ovaj projekt, osim što učimo djecu o tehnologiji, stvaramo uspomene i njegujemo međusobnu povezanost!