Dodijeljene stipendije izvrsnim studentima FER-a i FSB-a u akademskoj godini 2021./2022.

July 2023

Dodijeljene stipendije izvrsnim studentima FER-a i FSB-a u akademskoj godini 2021./2022.Končar D&ST prepoznaje važnost ulaganja u buduće stručnjake - naše potencijalne buduće zaposlenike, zbog čega je proveden natječaj „Postani stipenD&ST“ za dodjelu stipendija izvrsnim studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb.

Za stipendiste Končar D&ST-a odabrano je dvoje studenata FER-a sa studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije, od čega je jedna studentica profila Elektrostrojarstvo i automatizacija, a drugi student profila Elektroenergetika.

S FSB-a je odabrano petero stipendista, od čega ih je troje sa smjera Proizvodno inženjerstvo, jedna studentica je s Konstrukcijskog smjera te jedna sa smjera Inženjerstvo materijala.

Stipendistima nudimo, osim financijske potpore tijekom preostalog perioda školovanja, mogućnost izrade diplomskog rada na temu povezanu s transformatorskom industrijom te mogućnost zasnivanja pripravničkog radnog odnosa u D&ST-u nakon završetka studija.

Čestitamo svim našim stipendistima i želimo im puno uspjeha u daljnjem studiju!