Končar D&ST na Career Speed Datingu sa studentima FER-a

January 2022

Končar D&ST na Career Speed Datingu sa studentima FER-a



Po prvi puta, Končar D&ST je 9.12.2021. sudjelovao na Career Speed Datingu u organizaciji Centra karijera FER-a i studentske udruge eStudent. Tijekom ovog jedinstvenog spoja speed datinga i razgovora za posao, preko 200 studenata je dobilo priliku upoznati se s predstavnicima 54 poduzeća tijekom kratkih intervjua u trajanju od 8 minuta

Naši predstavnici iz tehničkog ureda i i HR-a razgovarali su s 36 studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva te mladim i perspektivnim stručnjacima i potencijalnim budućim kolegama prenijeli informacije o mogućnostima studentske prakse, stipendija i zaposlenja u Končar D&ST-u. Studenti su nas oduševili svojim entuzijazmom, motivacijom i komunikacijskim vještinama, a prema ocjenama i komentarima koje su nam dali, čini se da su simpatije bile obostrane :) Nadamo se da će se "kemija" koju smo ostvarili tijekom ovih kratkih susreta prometnuti u buduću suradnju.

Zahvaljujemo organizatorima na prilici za sudjelovanje i vrhunski odrađenom poslu, a studentima na interesu i vremenu koje su izdvojili za međusobno upoznavanje. 

Pozivamo sve zainteresirane buduće inženjere elektrotehnike da nam se jave za Studentski posao ili pošalju Otvorena molba ako žele svoju karijeru započeti u poticajnom okruženju, uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka iz transformatorske industrije. I ti možeš postati Distovac!

Do sljedeće godine i novih susreta :)